Cornbread
Brunch
Buffé
Mellanmål
Frysbar
•
Cornbread är ett måste på den amerikanska thanksgivingmiddagen som firas i slutet på november. Men det är lika gott på en eftermiddagsfika eller på bbq-festen. Bjud gärna brödet ljummet och bred på mjukrört smör.
Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
| 100 g | |
|
Vetemjöl
|
2½ dl |
|
Majsmjöl
|
2½ dl |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
| 2½ dl | |
|
Ägg
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
299 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 7,3 % | 5,4 g |
| Fett: | 39,6 % | 13,4 g |
| Kolhydrater: | 53,1 % | 39,1 g |