Corn chicken

Corn chicken

50 min Huvudrätt
Corn chicken, härligt frasiga kycklingklubbor som paneras med cornflakes. Servera gärna corn chicken med ugnsstekt potatis och grönsaker.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Ta bort skinnet på kycklingklubborna. Salta och peppra. Lägg dem på ett smort ugnssäkert fat.
  • Blanda kvarg och senap. Krossa corn flakes i en mortel.
  • Bred kvargen över kycklingen och strö över corn flakes. Stek i mitten av ugnen i ca 30 min.
  • Blanda kvarg och salsasås.
  • Servera kycklingen med salsaröran och t ex ugnsstekta potatisskivor och lättstekta grönsaker.
Klart!

Ingredienser

Kycklingklubbor
4
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
1 dl
Dijonsenap
2 tsk
Cornflakes
1½ dl
Salsaröra:
1½ dl
Stark salsasås
1 dl