Coleslaw på spetskål

Coleslaw på spetskål

Betyg

(1 st)

30 min

Coleslaw är ett måste till hamburgare och barbecue. Prova att använda spetskål och smaksätt med apelsin och äpple.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skiva spetskålen tunt. Skala och riv morötterna grovt. Blanda in saltet ordentligt i kålen och den rivna moroten. Låt stå i ca 20 min. Krama ur vätskan från kålen och lägg över i en ny skål. Rör ner crème fraiche. Filea apelsinen så att alla vita hinnor försvinner. Skär hälften av apelsinfiléerna i bitar. Riv äpplet grovt. Blanda ner i salladen och smaka av med senap, salt och peppar. Toppa med resterande apelsinfiléer vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem