Coleslaw med rödkål
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Tillbehör
•
En variant på coleslaw med rödkål, äppelcidervinäger och fransk senap. Riven pepparrot ger extra krydda till denna coleslaw.
Ingredienser
|
Rödkål
|
300 g |
|---|---|
|
Äpplen
|
2 |
| 2 dl | |
|
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
½ msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Riven pepparrot
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
129 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,7 g |
| Protein: | 8,2 % | 2,6 g |
| Fett: | 46,7 % | 6,8 g |
| Kolhydrater: | 45,1 % | 14,3 g |