Coleslaw med rödkål

Coleslaw med rödkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

En variant på coleslaw med rödkål, äppelcidervinäger och fransk senap. Riven pepparrot ger extra krydda till denna coleslaw.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar. Blanda ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot. Blanda såsen med kålen och äpplena. Låt salladen stå i kylen några timmar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem