Club sandwich med grillad kyckling och sallad
45 min
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En variant på klassisk Club sandwich med grillad kyckling och lufttorkad skinka istället för bacon.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 1 msk | |
|
Körsbärstomater
|
200 g |
|
Romansallad
|
1 huvud |
|
Rucola
|
30 g |
|
Rökt skinka, skivad
|
100 g |
|
Surdegsbröd, skivat
|
1 |
Senapssmör:
| 2 msk | |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
Sås:
| 2 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
694 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 28,4 % | 48,5 g |
| Fett: | 26 % | 20,4 g |
| Kolhydrater: | 45,6 % | 78 g |