Club sandwich med grillad kyckling och sallad
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Brunch
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    En variant på klassisk Club sandwich med grillad kyckling och lufttorkad skinka istället för bacon.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Kycklingbröstfilé
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Körsbärstomater
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Romansallad
                                            
                                     | 1 huvud | 
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 30 g | 
| 
                                            
                                                Rökt skinka, skivad
                                            
                                     | 100 g | 
| 
                                            
                                                Surdegsbröd, skivat
                                            
                                     | 1 | 
Senapssmör:
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
Sås:
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Pressad vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk gräslök
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
694 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g | 
| Protein: | 28,4 % | 48,5 g | 
| Fett: | 26 % | 20,4 g | 
| Kolhydrater: | 45,6 % | 78 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    