Clotted cream

Clotted cream

Betyg

(202 st)

Clotted cream kommer ursprungligen från England och är en tjockare grädde. Att göra Clotted cream själv kräver en dags framförhållning men är verkligen jättegott till scones.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Häll grädden i en skål och ställ den i en kastrull med sjudande vatten. Låt det sjuda 1 1/2 tim utan lock. Rör inte i grädden och låt den inte koka. Ta upp skålen och låt den stå i kylen minst 12 tim. Tag upp den tjocka gräddiga ytan med en sked. Rör den smidig och slät.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem