Clotted cream

Clotted cream

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(215 st)

Clotted cream kommer ursprungligen från England och är en tjockare grädde. Att göra Clotted cream själv kräver en dags framförhållning men är verkligen jättegott till scones.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Häll grädden i en skål och ställ den i en kastrull med sjudande vatten. Låt det sjuda 1 ½ tim utan lock. Rör inte i grädden och låt den inte koka.
  2. Ta upp skålen och låt den stå i kylen minst 12 tim. Tag upp den tjocka gräddiga ytan med en sked. Rör den smidig och slät.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag