Citronkokt rostbiff med rosmarin
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Rostbiff är riktigt klassisk husmanskost. Denna citronkokta rostbiff är färdig att servera efter endast 25 minuter. Grytan serveras med en sås på crème fraiche.
Ingredienser
Färsk rostbiff
|
500 g |
---|---|
Vatten
|
4 dl |
Kalvfond
|
2 msk |
Lagerblad
|
2 |
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
Purjolökar
|
2 |
Broccoli
|
250 g |
Sås:
2 dl | |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Salt gärna gourmetsalt
|
2 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
310 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 13 g |
Fett: | 13 g |

