Citronkakor
1 tim 30 min
Buffé
Mellanmål
Efterrätt
Går att frysa
•
En liten kaka är ett måste till fikat! Den här knapriga mördegskakan är smaksatt med både citronskal och citronsaft. Faktum är att det godaste till en citronkaka är ett glas mjölk! Gör gärna en dubbel sats, rulla in hälften i plastfolie och förvara i frysen. Bara att skiva upp och grädda när du får oväntat besök!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
91 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 0,5 g |
Protein: | 0,9 g |
Kolhydrater: | 9,6 g |
Fett: | 5,5 g |
Ingredienser
Citron
|
1 |
---|---|
Vetemjöl
|
4½ dl |
Strösocker
|
1 dl |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Salt
|
1 krm |
Äggula
|
1 |
200 g |