Chorizo med ugnsstekta grönsaker

Chorizo med ugnsstekta grönsaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Spanskinspirerad vardagsrätt med kryddig korv som serveras med grönsaker, bröd och en klick grönsaksyoghurt. Använd de grönsaker du har hemma!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skivor surdegsbröd

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Skär zucchinin i skivor. Skala och skär rödlöken i klyftor. Skär paprikan i stora bitar. Lägg grönsaker, rödlök och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över 1 msk smör-&rapsolja, salta och peppra. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Stek korvarna runtom i lite smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min. Vänd ner spenaten i grönsakerna. Servera korven med grönsaksyoghurt och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 555 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem