Chokladtårtbotten
Efterrätt
Frysbar
•
Det här är en luftig chokladtårtbotten som är perfekt för chokladtårtor. Dela den i bottnar och fyll med bär, sylt, vaniljkräm, grädde, ganache eller vad du är sugen på. Var noga med att låta kakan svalna helt innan du delar och fyller den.
Ingredienser
| 75 g | |
| 1 dl | |
|
Vatten
|
1 dl |
|
Strösocker
|
2½ dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Kakao
|
¾ dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2335 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 16,7 g |
| Protein: | 5,7 % | 32,5 g |
| Fett: | 30,1 % | 79,4 g |
| Kolhydrater: | 64,2 % | 369,3 g |