Chokladfondant

Chokladfondant

30 min Efterrätt
En riktig drömdessert som ska vara mjukt rinnig inuti. Chokladfondant går bra att förbereda och förvara i kyl tills den ska gräddas. Receptet har skapats av Andreas Hedlund, Årets Kock 2002.
Andreas Hedlund
Andreas Hedlund Årets kock 2002
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!

Näringsvärden, per port exklusive sylt

Energi:

360 kcal

Protein: 5 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 31 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum