Chokladcupcakes med vispad nötpannacotta
4 tim
•
Med bara tre ingredienser får du en underbart krämig och chokladig topping till dina cupcakes. Förebered gärna den vispade Nutella-pannacottan dagen innan servering och låt den stå i kylen över natten. När bakverken ska dekoreras vispar du upp den fluffigt med elvisp på samma sätt som vispgrädde.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Nötpannacotta:
Cupcakes:
Energi:
270 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 18 g |
Ingredienser
Nötpannacotta:
Gelatinblad
|
1 |
---|---|
Nötkräm
|
1 dl |
3 dl |
Chokladcupcakes:
100 g | |
Vetemjöl
|
1½ dl |
Kakao
|
1 dl |
Bakpulver
|
1 tsk |
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
2 dl |
1 dl |