Chokladbräck

25 min Dessert Efterrätt Fika
Chokladbräck

Toppingen till bräck kan varieras i all oändlighet. Ta t ex nötter, frön eller godis du redan har hemma och börja skapa något vacker. Bara fantasin sätter gränser!

Ingredienser

Choklad, valfri
200 g

Topping 1:

Krossade polkagrisar
½ dl

Topping 2:

Torkade tranbär
2 msk
Hackade pistagenötter
2 msk

Gör så här

  • Smält chokladen till bräcken i mikro eller över vattenbad.
  • Häll ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut den något och strö över valfri topping.
  • Ställ svalt tills chokladen stelnat. Dela bräcken i bitar med kniv och förvara i kyl.
Klart!

Näringsvärden, per port m topping 2

Energi:

170 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 2 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 9 g
https://www.arla.se/recept/chokladbrack/