Choklad och dadelgranola med dulce de leche
30 min
Brunch
Dessert
Efterrätt
Frukost
•

Gör lite extra av den här granolan, supergott till glass eller på yoghurt till lyxfrukosten. Servera gärna med bär också som en frisk fläkt.
Ingredienser
Mandelspån
|
½ dl |
---|---|
Solrosfrön
|
1 dl |
Dinkelflingor
|
1 dl |
Cashewnötter
|
1½ dl |
Flytande honung
|
1 dl |
Vatten
|
2 msk |
Kakao
|
1½ msk |
Salt
|
1 krm |
Pistagenötter
|
1 dl |
Dadlar
|
5 |
Frystorkade hallon
|
2 msk |
Kvargtopping:
500 g | |
Karamelliserad mjölk
|
50 g |
Gör så här
De flesta nötter, frön och flingor passar i granolan, välj din favorit.
Näringsvärden, per port
Energi:
475 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 26 g |

