Choklad- och apelsinwhoopies

Choklad- och apelsinwhoopies

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

40 min

En barnsligt god amerikansk småkaka med choklad- och apelsintwist som dessutom är busenkel att göra.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Färskostkräm:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Blanda mjölet med kakao och bakpulver. Vispa smör och socker poröst. Vispa ner ett ägg i taget. Rör ner mjölblandningen och mjölken i smeten. Klicka eller spritsa ut smeten till 40 små runda kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Låt kallna. Rör ihop färskost, smör, florsocker och rivet apelsinskal. Lägg ihop kakorna två och två med fyllning emellan.

Tips:

Om du vill kan du doppa halva kakorna i smält choklad och låta svalna innan du fyller dem.

Näringsvärden, per per st

  • Energi: 150 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Andra goda förslag