Chili con carne med grönsaker

Chili con carne med grönsaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(682 st)

20 min

Chili con carne med mustig smak av paprika, lök och squash. En klick crème fraiche och en god sallad ger en extra dimension till Chili con carne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och zucchini i bitar.
  2. Fräs färsen i smör i en stekpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med.
  3. Tillsätt salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka ca 15 min.
  4. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i grytan och koka ytterligare ett par min.
  5. Servera med minifraiche och rucolasallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag