Chili con carne med grönsaker

Chili con carne med grönsaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(676 st)

Chili con carne med mustig smak av paprika, lök och squash. En klick crème fraiche och en god sallad ger en extra dimension till Chili con carne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och zucchini i bitar.
  2. Fräs färsen i smör i en stekpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med.
  3. Tillsätt salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka ca 15 min.
  4. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i grytan och koka ytterligare ett par min.
  5. Servera med minifraiche och rucolasallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag