Chili con carne med grönsaker

Chili con carne med grönsaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(213 st)

Chili con carne med härlig, mustig smak av paprika, lök och squash. En klick crème fraiche och en god sallad ger en extra dimension till Chili con carne.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och zucchini i bitar. Fräs färsen i smör i en teflonpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med minifraiche och rucolasallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem