Cheesecakekräm med svart vinbärskompott

Cheesecakekräm med svart vinbärskompott

20 min
Mellanmål Efterrätt
En fräsch och inte för söt efterrätt som du snabbt slänger ihop. Kompotten förbereds med fördel dagen före! Toppa med smulat digestivekex för lite krisp.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cheesecakekram-med-svart-vinbarskompott/

Gör så här

  • Blanda vinbär, vatten och socker i en liten kastrull. Koka under lock ca 10 min. Låt kallna.
  • Vispa färskost och kvarg luftigt. Smula kexen.
  • Varva kräm, kexsmulor och kompott i portionsglas eller i små skålar.
Klart!
Energi:

205 kcal

Protein: 5 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 12 g

Ingredienser

Svarta vinbär
125 g
Vatten
½ dl
Strösocker
2 msk
Digestivekex
4