Chapati
Frysbar
•
&format=webp)
Chapati är ett lättlagat indiskt tunnbröd. Bröden behöver inte jäsa, så de går snabbt att laga. Kavla ut till tunna rundlar och stek bröden i en het stekpanna med lite smör. Underbart gott att servera till olika indiska rätter, så som Daal, Palak Paneer och Chicken Tikka Masala.

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Vetemjöl
|
3½ dl |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Olja
|
2 tsk |
Ljummet vatten
|
1½ dl |
ca 100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
192 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,9 % | 2,3 g |
Fett: | 54,7 % | 11,9 g |
Kolhydrater: | 40,4 % | 19,1 g |

