Vegetariska paneerburgare

10 min Varmrätt Snabbmat Huvudrätt
Vegetariska paneerburgare

Grilla vegetariskt? Paneer fungerar utmärkt i en matig burgare!

Ingredienser

Till servering:

Surdegsbröd
4 skivor
Avokado
½
Majonnäs
½ dl
Dijonsenap
1 msk
Romansallad
2 blad

Gör så här

  • Skär osten i två delar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna.
  • Tillsätt kryddmix. Ös osten med smör-&rapsolja under fortsatt stekning ca 1 min.
  • Rosta brödskivorna. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Rör ihop majonnäs och senap och bred på bröden.
  • Lägg ihop dem med sallad, avokado och ost emellan. Picklad rödlök passar bra till.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

770 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 32 g
Kolhydrater: 46 g
Fett: 49 g
https://www.arla.se/recept/vegetariska-paneerburgare/