Cacio e pepe-sandwich i airfryer

Brunch Frukost Lunch Mellanmål
Cacio e pepe-sandwich i airfryer

Detta är en riktigt smarrig macka! De goda smakerna från den klassiska cacio e pepe har vi gjort en macka av. Cacio e pepe betyder ost och peppar på italienska, så denna macka innehåller både mozzarella, pecorino, vitlök, smör och massa nymalen svartpeppar. Att tillaga denna sandwich i airfryer är riktigt enkelt, och du slipper en massa stekos!

Ingredienser

Rostbröd
4 skivor
Bregott® Havssalt
4 msk
Vitlöksklyfta
1
150 g
Falbygdens® Pecorino romano
50 g
Finrivet citronskal
1 msk
Nymalen svartpeppar
1 tsk

Gör så här

  • Lägg ut brödskivorna på arbetsbänken.
  • Lägg Bregott i en liten skål. Finriv vitlöken och blanda med smöret. Bred brödskivorna med vitlökssmöret.
  • Strö över mozzarella. Tillaga i din airfryer på 200° i 3-5 min.
  • Finriv pecorino över mackorna och strö över citronskal och rikligt med nymalen svartpeppar.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

382 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 15 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 26 g
https://www.arla.se/recept/cacio-e-pepe-sandwich-i-airfryer/