Cacio e pepe-sandwich i airfryer
Brunch
Frukost
Lunch
Mellanmål
Tillbehör
•
Detta är en riktigt smarrig macka! De goda smakerna från den klassiska cacio e pepe har vi gjort en macka av. Cacio e pepe betyder ost och peppar på italienska, så denna macka innehåller både mozzarella, pecorino, vitlök, smör och massa nymalen svartpeppar. Att tillaga denna sandwich i airfryer är riktigt enkelt, och du slipper en massa stekos!
Ingredienser
|
Rostbröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Bregott® Havssalt
|
4 msk |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 150 g | |
|
Falbygdens® Pecorino romano
|
50 g |
|
Finrivet citronskal
|
1 msk |
|
Nymalen svartpeppar
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
346 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,3 g |
| Protein: | 16,1 % | 13,7 g |
| Fett: | 68 % | 26,6 g |
| Kolhydrater: | 15,9 % | 13,5 g |