Hamburgare med tryffelost, rödlöksmarmelad och bacon
1 tim
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Hamburgare på högrevsfärs som toppas med sötsyrlig rödlöksmarmelad. Stekt, knaprigt bacon och vitmögelost som mjuknar när de läggs på de varma hamburgarna resulterar i en fantastisk smakkombination.
Ingredienser
|
Nötfärs
|
500 g |
|---|---|
|
Olivolja
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
Rödlöksmarmelad:
|
Rödlökar
|
2 |
|---|---|
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Honung
|
2 msk |
|
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
|
Rödvin
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Bacon
|
4 skivor |
|---|---|
| 150 g |
Tillbehör:
|
Hamburgerbröd
|
4 |
|---|---|
|
Romansallad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
723 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 21,4 % | 38,1 g |
| Fett: | 51 % | 41,7 g |
| Kolhydrater: | 26,8 % | 47,7 g |