Buljongkokt fläskfilé med örter
21 tim
Buffé
Förrätt
Varmrätt
•

Fantastisk fläskfilé som kokas i välsmakande buljong. Välj gärna den tjockare delen av fläskfilén till den här rätten så blir skivorna större och jämnare.
Ingredienser
Fläskfilé
|
250 g |
---|---|
Hönsbuljong
|
6 dl |
Japansk soja
|
½ dl |
Balsamvinäger
|
1 msk |
Körsbärstomater
|
10 |
Salladslökar
|
2 |
Grovhackad färsk rosmarin
|
2 msk |
Sås:
2 dl | |
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
Hackad färsk rosmarin
|
½ dl |
Salt
|
1 krm |
Strösocker
|
2 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
160 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 16 g |
Kolhydrater: | 5 g |
Fett: | 8 g |

