Bulgur med avokado

Bulgur med avokado

Betyg

(26 st)

Bulgur, avokado och smulig vit ost blir till en härlig vegetarisk maträtt. Apelsin är gott i sallad och passar mycket bra som smakkomplement till denna bulgur.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl bulgur
  • 6 dl grönsaksbuljong
  • 2 avokado à 120 g
  • 150 g Apetina® vitost
  • 250 g KESO® cottage cheese mini Cottage Cheese Mini Naturell 1,5 %
  • ½ pressad vitlöksklyftor
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 250 g rucola
  • 1 apelsin

Gör så här:

Gör så här:

Koka bulgur i buljongen ca 15 min. Dela, skala och tärna avokadorna. Dela osten i grova bitar. Blanda bulgur, avokado och ost. Smaksätt cottage cheese med vitlök, salt och peppar. Servera med rucola och tärnad apelsin.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 445 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem