Brysselkålspaj
1 tim 20 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Servera brysselkål på nytt sätt - i en paj med rödlök, grädde och riven lagrad ost som lyfter smakerna och gör pajen till en succé.
Ingredienser
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
Svenskt Smör från Arla®
|
75 g |
Arla Köket Kesella® Kvarg
|
½ dl |
Fyllning:
Rödlökar
|
3 |
---|---|
Brysselkål
|
500 g |
Svenskt Smör från Arla®
|
|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Arla Ko® Vispgrädde
|
2 dl |
Ägg
|
3 |
Arla® Lantmjölk, ekologisk
|
1 dl |
Kvibille® Riven ost cheddar
|
3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Som varmrätt räcker den till 4 port.

