Brysselkålspaj
1 tim 20 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
Frysbar
•

Servera brysselkål på nytt sätt - i en paj med rödlök, grädde och riven lagrad ost som lyfter smakerna och gör pajen till en succé.
Ingredienser
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
75 g | |
½ dl |
Fyllning:
Rödlökar
|
3 |
---|---|
Brysselkål
|
500 g |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 dl | |
Ägg
|
3 |
1 dl | |
3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Som varmrätt räcker den till 4 port.
Näringsvärden, per port
Energi:
486 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,2 g |
Protein: | 13 % | 15,6 g |
Fett: | 63,4 % | 34,8 g |
Kolhydrater: | 23,6 % | 28,2 g |

