Fiffigt knep när du ska pochera ägg: Lägg en bit plastfolie, ca 10x10 cm, i en kaffekopp. Knäck i ägget och dra åt folien till en tät boll utan luft. Knyt ihop med en bit plastfolie eller ett snöre. Pochera äggen i sjudande vatten ca 5 min. Ta bort plasten strax innan servering.
390 kcal
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 23 g |
Fett: | 25 g |
Lantbröd
|
4 skivor |
---|---|
Salami, skivad
|
8 skivor |
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Bladspenat
|
300 g |
2 msk | |
Ägg
|
4 |
Vatten
|
2 liter |
Ättiksprit 12%
|
1 msk |
Salt
|
1 msk |
1 dl | |
Chili flakes
|
|
Flingsalt
|
|
Svartpeppar
|