Bruschetta med spenat och salamichips
40 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Mellanmål
Middag
•

Krämig och modern bruschetta med pocherade ägg, spenat och salamichips. Om du följer detta recept på pocherade ägg ser du hur lätta de är att lyckas med!
Ingredienser
Salami, skivad
|
8 skivor |
---|
Saffranskräm:
2 dl | |
Saffran
|
1 kuvert |
Salt
|
1 krm |
Pocherade ägg:
Vatten
|
1 dl |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
Ägg
|
4 |
Vatten
|
1 liter |
Salt
|
1 msk |
Bruschetta:
Bladspenat
|
300 g |
---|---|
2 msk | |
Lantbröd
|
4 skivor |
Chili flakes
|
|
Flingsalt
|
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
390 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 23 g |
Fett: | 25 g |

