Bruschetta med spenat och salamichips
40 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Mellanmål
Middag
•

Krämig och modern bruschetta med pocherade ägg, spenat och salamichips. Om du följer detta recept på pocherade ägg ser du hur lätta de är att lyckas med!
Ingredienser
Salami, skivad
|
8 skivor |
---|
Saffranskräm:
2 dl | |
Saffran
|
1 kuvert |
Salt
|
1 krm |
Pocherade ägg:
Vatten
|
1 dl |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
Ägg
|
4 |
Vatten
|
1 liter |
Salt
|
1 msk |
Bruschetta:
Bladspenat
|
300 g |
---|---|
2 msk | |
Lantbröd
|
4 skivor |
Chili flakes
|
|
Flingsalt
|
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
515 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 13,9 % | 17,6 g |
Fett: | 62,3 % | 36,3 g |
Kolhydrater: | 23,8 % | 30,2 g |

