Bregottkakor

Bregottkakor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(65 st)

God och lättbakad småkaka med spröd konsistens.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 48 st

  • 300 g Bregott® Matfettsblandning Normalsaltat 75%
  • 1½ dl strösocker
  • 2½ dl majsstärkelse
  • 3½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Vispa Bregott och socker poröst. Blanda ner övriga ingredienser. Ställ ut små bakformar på en plåt och klicka i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min. Låt svalna på plåten.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 78 kcal
  • Protein: 0 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa: