Bregott Deluxe

10 min Brunch
Bregott Deluxe

Vem sa att Bregott bara är för mackan? Med lite fantasi blir Bregott till rena efterrätten! Perfekta till rostat bröd, nybakade scones, pannkakor eller våfflor. Enkla att vispa ihop, vackra att ställa fram och helt oemotståndliga till helgfrukosten eller brunchen. Här får du fyra olika förslag. Testa dig fram till din favorit!

Nytt

Ingredienser

Choklad - Len, chokladig och nostalgisk – som varm choklad på bröd

Bregott® Ekologiskt
100 g
Chokladdryckspulver
2 msk
Salt
1 krm

Kanel - Varm, rund och kryddig – som flytande kanelbulle

Bregott® Ekologiskt
100 g
Malen kanel
1 tsk
Flytande honung
1 tsk

Jordnötssmör - Salt, nötig och rund

Bregott® Ekologiskt
100 g
Jordnötssmör
2 msk
Salt
1 krm

Hallon - Friskt, bärigt och vackert rosa

Bregott® Ekologiskt
100 g
Hallonsylt
1½ msk

Gör så här

  • Vispa ihop de olika smaksättningarna med elvisp.

Serveringsförslag:

  • Choklad: På rostat bröd eller croissant med bananskivor.
  • Kanel: På nyrostade tekakor eller scones. Använd som fyllning i varma toast med skivad banan.
  • Jordnötssmör: På rostat bröd med skivade jordgubbar eller banan.
  • Hallon: På rostad brioche eller croissant. Klicka på pannkakor eller våfflor.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden

Energi:

2820 kcal

Energidistribution % Näringsvärden
Fiber: - 4,2 g
Protein: 1,4 % 9,7 g
Fett: 93,4 % 297,7 g
Kolhydrater: 5,2 % 36,3 g
https://www.arla.se/recept/bregott-deluxe/