Bombay biff med raita

Bombay biff med raita

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Kryddig, strimlad biff med indisk smaksättning. När du rostar kryddorna först blir de ännu mer aromatiska. Raita, kall yoghurtsås, både bryter av och framhäver smaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g entrecote
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 tsk hel spiskummin
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk malen koriander

Lime-raita:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda alla ingredienser till raitan och ställ kallt. Skär köttet i strimlor. Skala och skiva vitlöken. Rosta senapsfrön och spiskummin i en torr, het stekpanna. Ta upp det. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i lök och alla kryddor. Låt fräsa någon min. Servera köttet med raitan och frästa grönsaker.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem