Bombay biff med raita

Bombay biff med raita

Kryddig, strimlad biff med indisk smaksättning. När du rostar kryddorna först blir de ännu mer aromatiska. Raita, kall yoghurtsås, både bryter av och framhäver smaken.
Betyg (29 st)

Mitt betyg:

Bombay biff med raita

Kryddig, strimlad biff med indisk smaksättning. När du rostar kryddorna först blir de ännu mer aromatiska. Raita, kall yoghurtsås, både bryter av och framhäver smaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 500 g entrecote
  • Arla® Svenskt Smör
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 tsk hel spiskummin
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk malen koriander

Lime-raita:

Gör så här:

Blanda alla ingredienser till raitan och ställ kallt. Skär köttet i strimlor. Skala och skiva vitlöken. Rosta senapsfrön och spiskummin i en torr, het stekpanna. Ta upp det. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i lök och alla kryddor. Låt fräsa någon min. Servera köttet med raitan och frästa grönsaker.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.