Bombay biff med raita

Bombay biff med raita

Betyg

(29 st)

Kryddig, strimlad biff med indisk smaksättning. När du rostar kryddorna först blir de ännu mer aromatiska. Raita, kall yoghurtsås, både bryter av och framhäver smaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g entrecote
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 tsk hel spiskummin
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk malen koriander

Lime-raita:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda alla ingredienser till raitan och ställ kallt. Skär köttet i strimlor. Skala och skiva vitlöken. Rosta senapsfrön och spiskummin i en torr, het stekpanna. Ta upp det. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i lök och alla kryddor. Låt fräsa någon min. Servera köttet med raitan och frästa grönsaker.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem