Blomkålskräm med äppelsallad och hasselnötter
2 tim
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Blomkål i krämig lyxförpackning med friskt äpple och knapriga nötter.

Ingredienser
Blomkål
|
200 g |
---|---|
1 dl | |
½ dl | |
50 g | |
Gelatinblad
|
½ |
Salt och peppar
|
Äppelsallad:
Äpple, gärna svenskt
|
1 |
---|---|
Hackade rostade hasselnötter
|
25 g |
Kallpressad olivolja
|
1 tsk |
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Färsk timjan
|
1 kvist |
Citron, finrivet skal från
|
½ |
Gör så här
Äppelsallad:
Näringsvärden, per port
Energi:
109 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 4 g |
Fett: | 9 g |

