Biff med ansjovissmör och bönor

Biff med ansjovissmör och bönor

Betyg

(1 st)

Stekt biff blir extra gott med detta smör smaksatt med ansjovis och kapris som ger härlig sälta. Till biffen serverar vi en varm sallad på vita bönor - mycket gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g utskuren biff

Ansjovissmör:

Varm bönsallad:

  • 1 burk vita bönor à 400 g
  • 1 purjolök
  • 4 tomater
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%

Gör så här:

Gör så här:

Hacka ansjovisen fint. Rör smöret fluffigt. Blanda i ansjovis, senap och kapris. Skölj bönorna i kallt vatten. Skär purjolök och tomater i bitar. Stek köttet 2–3 min på varje sida i smör i en stekpanna. Fräs bönor, purjolök och tomater hastigt i smör. Salta och peppra. Servera köttet med ansjovissmöret och bönsalladen.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 41 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem