Biff med ansjovissmör och bönor

Biff med ansjovissmör och bönor

Stekt biff blir extra gott med detta smör smaksatt med ansjovis och kapris som ger härlig sälta. Till biffen serverar vi en varm sallad på vita bönor - mycket gott!
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Biff med ansjovissmör och bönor

Stekt biff blir extra gott med detta smör smaksatt med ansjovis och kapris som ger härlig sälta. Till biffen serverar vi en varm sallad på vita bönor - mycket gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 600 g utskuren biff

Ansjovissmör:

Varm bönsallad:

  • 1 burk vita bönor à 400 g
  • 1 purjolök
  • 4 tomater
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör

Gör så här:

Hacka ansjovisen fint. Rör smöret fluffigt. Blanda i ansjovis, senap och kapris. Skölj bönorna i kallt vatten. Skär purjolök och tomater i bitar. Stek köttet 2–3 min på varje sida i smör i en stekpanna. Fräs bönor, purjolök och tomater hastigt i smör. Salta och peppra. Servera köttet med ansjovissmöret och bönsalladen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 470 kcal
  • Fett: 26 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Protein: 41 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.