Biff med ansjovissmör och bönor
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Stekt biff blir extra gott med detta smör smaksatt med ansjovis och kapris som ger härlig sälta. Till biffen serverar vi en varm sallad på vita bönor - mycket gott!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Utskuren biff
                                            
                                     | 600 g | 
|---|
Ansjovissmör:
| 
                                            
                                                Ansjovisfiléer
                                            
                                     | 5 | 
|---|---|
| 75 g | |
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Kapris
                                            
                                     | 1 msk | 
Varm bönsallad:
| 
                                            
                                                Vita bönor à 400 g
                                            
                                     | 1 burk | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Purjolök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Tomater
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
415 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,4 g | 
| Protein: | 38,3 % | 39,1 g | 
| Fett: | 48,2 % | 22,6 g | 
| Kolhydrater: | 13,5 % | 13,8 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp)