Basilikafisk med citronsås

Basilikafisk med citronsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(224 st)

Basilikafisk gör du enkelt med fiskfilé, hackad basilika och färdig citronsås. Servera gärna basilikafisken med ugnsstekta tomater.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken. Häll såsen på fisken och strö över osten. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med kokt färskpotatis och tomater.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem