Bär på havrebotten
35 min
•
Arbetstid: 20 min
Efterrätt
•
En riktigt god paj, gjord på havrebotten, och toppad med härligt smakrika och somriga bär - enkelt och jättegott! Pajskalet kan du göra i förväg och spara tid. Du kan också variera vilka färska bär som ska vara i pajen.
Ingredienser
| 125 g | |
|
Farinsocker
|
½ dl |
|
Havregryn
|
2 dl |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
Fyllning:
| 2½ dl | |
|
Färska jordgubbar
|
½ liter |
|
Färska blåbär
|
2½ dl |
|
Färska hallon
|
2½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Havrebottnen går att grädda i förväg.
Näringsvärden, per bit
Energi:
390 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,9 g |
| Protein: | 5,4 % | 5,2 g |
| Fett: | 51,9 % | 22,9 g |
| Kolhydrater: | 42,7 % | 41 g |