Bär på havrebotten
35 min
Efterrätt
•

En riktigt god paj, gjord på havrebotten, och toppad med härligt smakrika och somriga bär - enkelt och jättegott! Pajskalet kan du göra i förväg och spara tid. Du kan också variera vilka färska bär som ska vara i pajen.
Ingredienser
125 g | |
Farinsocker
|
½ dl |
Havregryn
|
2 dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Fyllning:
2½ dl | |
Färska jordgubbar
|
½ liter |
Färska blåbär
|
2½ dl |
Färska hallon
|
2½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Havrebottnen går att grädda i förväg.
Näringsvärden, per bit
Energi:
390 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 5,4 % | 5,2 g |
Fett: | 51,9 % | 22,9 g |
Kolhydrater: | 42,7 % | 41 g |

