Banoffee Baked Oats
30 min
Frukost
•
En lyxig frukost som smakar som dessert! Denna banoffee baked oats kombinerar banan, havre och vaniljkvarg till en krämig och mättande grund, toppad med len dadel- och jordnötskräm, yoghurt, skivad banan och finriven mörk choklad.
Nytt
Ingredienser
Baked oats
| 4 dl | |
|
Arla® Mild kvarg vanilj
|
2 dl |
|
Banan
|
1 |
|
Fiberhavregryn
|
3 dl |
|
Chiafrön
|
1 msk |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Salt
|
2 krm |
Dadel- och jordnötskräm:
|
Dadlar
|
10 |
|---|---|
|
Jordnötssmör
|
¾ dl |
| 1 dl |
Topping:
|
Banan
|
1 |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Mörk choklad
|
25 g |
Gör så här
Baked oats:
Dadel- och jordnötskräm:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
502 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,3 g |
| Protein: | 18 % | 22,3 g |
| Fett: | 30,5 % | 17,3 g |
| Kolhydrater: | 51,5 % | 63,6 g |