Bakade bönor med tryffelröra

Bakade bönor med tryffelröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Bakade bönor med tomater, som får en söt och intensiv smak i ugnen. Servera KESO® cottage cheese smaksatt med tryffelolja och basilika till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 burk svarta bönor à 400 g
  • 250 g körsbärstomater
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • 3 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja

Tryffelröra:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Dela tomaterna i halvor. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Lägg på tomaterna med snittytan upp. Strö över salt, peppar, vitlök och persilja. Ringla över smör-&rapsolja. Baka i ugnen 30 min. Blanda cottage cheese med olja och basilika. Smaksätt med salt och peppar. Servera ljummen med tryffelröran.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 285 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem