Bakade bönor med tryffelröra

Bakade bönor med tryffelröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Bakade bönor med tomater, som får en söt och intensiv smak i ugnen. Servera KESO® cottage cheese smaksatt med tryffelolja och basilika till.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tryffelröra:

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Dela tomaterna i halvor. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Lägg på tomaterna med snittytan upp. Strö över salt, peppar, vitlök och persilja. Ringla över smör-&rapsolja. Baka i ugnen 30 min. Blanda cottage cheese med olja och basilika. Smaksätt med salt och peppar. Servera ljummen med tryffelröran.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 285 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag