Bakad riskaka med kvarg och blåbär
35 min
Frukost
•
En saftig och enkel kaka som passar perfekt till frukost eller mellanmål. Med kokt ris, blåbärskvarg och ägg får du en krämig och mättande kaka som kan toppas med blåbär, kvarg och pistagenötter.
Ingredienser
|
Ris
|
2 dl |
|---|---|
| 3 dl | |
|
Ägg
|
3 |
|
Salt
|
1 krm |
|
Frysta svenska blåbär
|
1 dl |
Till servering:
| 2 dl | |
|
Hackade pistagenötter
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
305 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 27,7 % | 20,8 g |
| Fett: | 19,7 % | 6,8 g |
| Kolhydrater: | 52,6 % | 39,4 g |