Baguette med rosmarin
2 tim
Brunch
Buffé
Förrätt
Frukost
Frysbar
•
&format=jpeg)
Baka egen baguette är gott och enkelt. Detta bröd har vi smaksatt med rosmarin och vi använder kesella i degen vilket ger ett extra saftig och smakrikt bröd. Det går bra att frys in degen utbakad och klar, så kan du enkelt bjuda på nygräddade baguetter till frukost eller på festen!
Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
Vatten
|
5 dl |
3 msk | |
Salt
|
2 tsk |
Torkad rosmarin
|
1½ msk |
Flytande honung
|
2 msk |
250 g | |
Ljust lantbrödsmjöl
|
14 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per styck
Energi:
230 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 4 g |

