Baconmajonnäs

Baconmajonnäs

Betyg

(1 st)

En riktigt smakrik majonnäs gjord på knaperstekt bacon. En fullträff till den grillade burgaren.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 140 g bacon
  • 2½ dl rapsolja
  • 2 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Lägg baconskivorna i en kall stekpanna och stek dem sedan knapriga. Häll i oljan och låt svalna. Ta upp baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Hacka det fint. Blanda samman äggulor, senap och vitvinsvinäger. Tillsätt olja och baconfett i en tunn stråle under konstant vispning. Blanda ner baconet och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 645 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 70 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem