Aubergineröra

Aubergineröra

Betyg

(57 st)

Aubergineröra i någon form finns i alla länder runt Medelhavet. Aubergineröran är jättegod som dipp eller som klick till kött, fisk eller grönsaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skiva aubergine och strö över salt. Låt dra ca 20 min. Torka av vätskan. Stek aubergineskivorna i smör-&rapsolja i en stekpanna, ca 3 min på varje sida. Låt auberginen svalna. Mixa alla ingredienser till en röra. Garnera gärna med paprikapulver och persilja.

Tips:

Genom att först steka och sedan mixa auberginen får du fram den goda smaken.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem