Aubergineröra

Aubergineröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(77 st)

Aubergineröra i någon form finns i alla länder runt Medelhavet. Aubergineröran är jättegod som dipp eller som klick till kött, fisk eller grönsaker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skiva aubergine och strö över salt. Låt dra ca 20 min. Torka av vätskan. Stek aubergineskivorna i smör-&rapsolja i en stekpanna, ca 3 min på varje sida. Låt auberginen svalna. Mixa alla ingredienser till en röra. Garnera gärna med paprikapulver och persilja.

Tips:

Genom att först steka och sedan mixa auberginen får du fram den goda smaken.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag