Aubergineröra med valnötter

Aubergineröra med valnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Krämig aubergineröra med härlig smak av vitlök, pesto och örter. Hackade valnötter ger aubergineröran ett härligt tuggmotstånd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Stick några hål i auberginen och baka den i mitten av ugnen tills den är mjuk, ca 45 min. Låt svalna och hacka den fint. Blanda aubergine med yoghurt och övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Dekorera ev med valnötter.

Tips:

Tips: Röran är mycket god till stekt eller grillat kött, fisk. Pröva också att dippa bitar av knäckebröd i röran.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 0 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag