Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröra med valnötter och basilika

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och beska från valnötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Topping:

  • valnötter
  • färsk basilika

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick ett par hål i skalet på auberginen. Lägg i en ugnssäker form och baka ca 45 min i mitten av ugnen. Låt svalna. Dela auberginen och gröp ur innanmätet och mixa ihop med övriga ingredienser. Strö ev över hackade valnötter och plockade basilikablad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem