Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och beska från valnötter.
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och beska från valnötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Topping:

  • valnötter
  • färsk basilika

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick ett par hål i skalet på auberginen. Lägg i en ugnssäker form och baka ca 45 min i mitten av ugnen. Låt svalna. Dela auberginen och gröp ur innanmätet och mixa ihop med övriga ingredienser. Strö ev över hackade valnötter och plockade basilikablad.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.