Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Betyg

(111 st)

Vrålenkel smulpaj med äpplen! Rör ihop allt i kastrullen och servera med vaniljsås - mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 äpplen
  • ½ msk malen kanel
  • 125 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl fiberhavregryn
  • ½ dl vetemjöl
  • ½ dl solroskärnor

Till servering:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Lägg dem i en ugnssäker form. Strö över kanel. Smält smöret i en kastrull. Blanda i socker, havregryn, mjöl och solroskärnor. Fördela blandningen på äpplena och grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med lättvispad vaniljvisp.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem