Vaniljpannacotta med granatäpple

Vaniljpannacotta med granatäpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(68 st)

Populär dessert i vinterskrud. Krispiga granatäpplekärnor gnistrar fint på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Ta kastrullen från värmen och rör ner gelatinet så att det smälter. Blanda ner kvargen. Häll blandningen i 4 glas eller formar. Låt stå i kyl minst 4 tim. Strö över granatäppelkärnor vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem