Vaniljpannacotta med granatäpple

Vaniljpannacotta med granatäpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(68 st)

Populär dessert i vinterskrud. Krispiga granatäpplekärnor gnistrar fint på toppen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden.
  2. Ta kastrullen från värmen och rör ner gelatinet så att det smälter. Blanda ner kvargen.
  3. Häll blandningen i 4 glas eller formar. Låt stå i kyl minst 4 tim. Strö över granatäppelkärnor vid servering.

Skriv ut

Källa: