Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i filmjölk, kokosmjölk och ägg till en jämn smet.
  2. Vispa 50 g av smöret och lönnsirapen luftigt. Stek små pannkakor i resten av smöret.
  3. Rör hallonen med socker. Servera pannkakorna med lönnsirapsmör och rårörda hallon.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 650 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag