Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör
30 min
Brunch
Efterrätt
•

Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.
Ingredienser
Vetemjöl
|
2 dl |
---|---|
Kokosmjöl
|
2 dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
1 tsk |
6 dl | |
Kokosmjölk
|
1⅗ dl |
Ägg
|
1 |
75 g | |
Lönnsirap
|
½ dl |
Hallon
|
2 dl |
Strösocker
|
½ dl |
Gör så här
Supersnabb brynt smör och lönnsirap-sås till pannkakorna? Smält lite Bregott Brynt Smör i mikron och vispa ner lagom mängd lönnsirap. Och vips, så har du den godaste såsen till dina amerikanska pannkakor.
Näringsvärden, per port
Energi:
650 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 55 g |
Fett: | 38 g |

