Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i filmjölk, kokosmjölk och ägg till en jämn smet. Vispa 50 g av smöret och lönnsirapen luftigt. Stek små pannkakor i resten av smöret. Rör hallonen med socker. Servera pannkakorna med lönnsirapssmör och rårörda hallon.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 650 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem