Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

30 min Efterrätt
Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i filmjölk, kokosmjölk och ägg till en jämn smet.
  • Vispa 50 g av smöret och lönnsirapen luftigt. Stek små pannkakor i resten av smöret.
  • Rör hallonen med socker. Servera pannkakorna med lönnsirapsmör och rårörda hallon.
Klart!
Tips:

Supersnabb brynt smör och lönnsirap-sås till pannkakorna? Smält lite Bregott Brynt Smör i mikron och vispa ner lagom mängd lönnsirap. Och vips, så har du den godaste såsen till dina amerikanska pannkakor.

Energi:

650 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 55 g
Fett: 38 g

Ingredienser

Vetemjöl
2 dl
Kokosmjöl
2 dl
Bakpulver
2 tsk
Salt
1 tsk
6 dl
Kokosmjölk
1⅗ dl
Ägg
1
75 g
Lönnsirap
½ dl
Hallon
2 dl
Strösocker
½ dl