Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Betyg

(18 st)

Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i filmjölk, kokosmjölk och ägg till en jämn smet. Vispa 50 g av smöret och lönnsirapen luftigt. Stek små pannkakor i resten av smöret. Rör hallonen med socker. Servera pannkakorna med lönnsirapssmör och rårörda hallon.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 650 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem