Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör
30 min
•
Arbetstid: 10 min
Brunch
•
Amerikanska pannkakor med kokos och filmjölk är både fantastiskt gott och rejält mättande. Vispat smör med lönnsirap och syrliga hallon är gott till de varma pannkakorna.
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|---|---|
|
Kokosmjöl
|
2 dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
| 6 dl | |
|
Kokosmjölk
|
1⅗ dl |
|
Ägg
|
1 |
| 75 g | |
|
Lönnsirap
|
½ dl |
|
Hallon
|
2 dl |
|
Strösocker
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Supersnabb brynt smör och lönnsirap-sås till pannkakorna? Smält lite Bregott Brynt Smör i mikron och vispa ner lagom mängd lönnsirap. Och vips, så har du den godaste såsen till dina amerikanska pannkakor.
Näringsvärden, per port
Energi:
662 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 7,1 % | 11,5 g |
| Fett: | 56,4 % | 42,2 g |
| Kolhydrater: | 36,5 % | 59,5 g |