Ägghalvor med romkräm
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Buffé
Förrätt
•
Ägghalvor är ett måste på påsk och jul. Här finns en variant med len romkräm på smetana, garnerade med rom och krasse. Garanterad succé till buffén.
Ingredienser
| 1 dl | |
|
Löjrom eller röd stenbitsrom
|
50 g |
|
Flingsalt
|
|
|
Smörgåskrasse
|
|
|
Hårdkokta ägg
|
6 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
73 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 24,3 % | 4,4 g |
| Fett: | 73,5 % | 6,1 g |
| Kolhydrater: | 2,2 % | 0,4 g |