Ägghalvor med romröra

Ägghalvor med romröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(69 st)

Ägghalvor med rom och anissmakande körvel blir supergott. Röran är även god på nykokt färskpotatis eller på en nystekt råraka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Gör så här:

Vispa crème fraiche till en fast kräm. Blanda med osten och hälften av rommen. Tag undan 12 små kvistar körvel. Hacka resten och rör ner i romröran. Smaka av med salt och peppar. Skala och dela äggen i halvor. Klicka romröran på halvorna. Toppa med rom och garnera med körvel.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem