Ägghalvor med romröra

Ägghalvor med romröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(78 st)

Ägghalvor med rom och anissmakande körvel blir supergott. Röran är även god på nykokt färskpotatis eller på en nystekt råraka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här

Gör så här

Vispa crème fraiche till en fast kräm. Blanda med osten och hälften av rommen. Tag undan 12 små kvistar körvel. Hacka resten och rör ner i romröran. Smaka av med salt och peppar. Skala och dela äggen i halvor. Klicka romröran på halvorna. Toppa med rom och garnera med körvel.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag