Lyxiga ägghalvor med löjrom, smetana och räkor
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
Snabbmat
•
Dessa festliga ägghalvor toppade med löjrom, räkor och smetana är en given succé på årets alla högtider.
Ingredienser
| ½ dl | |
|
Liten rödlök
|
1 |
|
Citron
|
1 |
|
Flingsalt
|
|
|
Skalade räkor
|
100 g |
|
Löjrom
|
80 g |
|
Färsk dill
|
1 kvist |
|
Smörgåskrasse
|
|
|
Hårdkokta ägg
|
6 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
75 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 35,7 % | 6,6 g |
| Fett: | 54 % | 4,6 g |
| Kolhydrater: | 10,3 % | 1,9 g |